Clicktronic - 20 meter - Coax kabel

€ 49,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 156
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

Clicktronic vergulde coax kabel 20 meter

Indien je een verbinding nodig hebt van 20 m om je televisie aan te sluiten, dan kan je er maar beter voor zorgen dat dit een product is van de allerhoogste kwaliteit. Voor het gebruik wordt in de regel namelijk geadviseerd om de lengte onder de 10 m te houden om signaalverlies te voorkomen. Soms is het echter nodig om een langere afstand naar je televisie te overbruggen. In dat geval heb je een product nodig met de allerbeste specificaties zoals de Clicktronic vergulde coax kabel 20 meter. Deze heeft diverse eigenschappen die het verlies van signaalsterkte en het opvangen van storingen zullen voorkomen. Van alle producten met een lengte van 20 m in ons assortiment is dit daarom een van de beste keuzes.

IEC aansluitingen met goud omhulde connectoren

Op beide uiteinden van de Clicktronic vergulde coax kabel 20 meter zitten stekkers met IEC aansluitingen gemonteerd. Aan de ene kant een IEC Male en aan de andere kant een IEC female aansluiting. Het zijn stekkers met, een goudlaagje bedekte, connectoren die ervoor zullen zorgen dat een optimale connectie met de twee aansluitpunten gemaakt wordt en het signaal zo zuiver mogelijk opgepakt en afgedragen wordt. Verbindingen met IEC aansluitingen en een impedantie van 75 Ohm worden in de meeste gevallen gebruikt voor het aansluiten van televisies die een analoog of digitaal signaal nodig hebben. De stekkers op dit type kan je niet losmaken en op een andere plek weer bevestigen. Het is daarom een uitvoering van een vaste lengte die je niet op maat kunt maken.

Ferrietkernen en dubbelvoudige afscherming

Met vergulde connectoren heb je de zekerheid dat de stekkers voor de best mogelijke langdurige connectie op het aansluitpunt zullen zorgen. De Clicktronic vergulde coax kabel 20 meter heeft echter nog meer eigenschappen waarmee een zo zuiver mogelijk signaal en een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit gegarandeerd kan worden. We hebben het dan onder andere over de ferrietkernen en dubbelvoudige afscherming tot 95 dB. Deze eigenschappen voorkomen het opvangen van storingen en het ontstaan van signaalverlies. De ferrietkernen zijn netjes in de stekker met connectoren verwerkt. De dubbelvoudige afscherming is bij deze lengte extra belangrijk omdat hoe groter de afstand is die afgelegd moet worden, hoe groter de kans is dat HF straling tot de koperen geleiders doordringt en storingen veroorzaakt. Daarboven helpt de zuiver koperen kern ook het verlies van signaalsterkte voorkomen.

Gebruik van een coax kabel lengte 20 m

Het gebruik van dergelijke lange verbindingen is in sommige gevallen noodzakelijk om de afstand tussen een televisie en het abonnee overname punt in de woning te overbruggen. Het klopt dat het advies luidt om de verbindng niet langer dan 10 m te maken, maar als je bijvoorbeeld een televisie op een zolderkamer wilt aanleggen dan heb je vaak een groter aantal meters nodig. Indien dit de situatie is waarin jij jezelf bevindt dan adviseren wij om de Clicktronic vergulde coax kabel 20 meter aan te schaffen. Dit is namelijk een “serie professioneel” met de beste specificaties om storingen en signaalverlies tegen te gaan die een reëel risico vormen bij deze lengte. Mocht je ondanks de hoge kwaliteit toch nog last hebben van een onzuiver of storend signaal, dan kan dit opgelost worden met het gebruik van een antenneversterker en te kiezen voor een product met een minimale afscherming van 110 dB.

Specificaties
Meer over Clicktronic - 20 meter - Coax kabel (Productcode: 8870228129.4903)
 Lengte
20 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
Clicktronic
 Kleur
Blauw
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
95 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel