Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 2.5 meter - Coax kabel

€ 2,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 2571201842.4903
Voorraad: 563
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€2,95Aantal 2-9€2,88Aantal 10 en meer€2,77
Payment methods

Goobay coax kabel zwart 2.5 meter met ferrietkern

In bijna ieder huishouden is wel een televisie te vinden. Net als een televisie maakt ook iedereen gebruik van internet en in sommige gevallen van vaste telefonie. Het afnemen van deze diensten kan op verschillende manieren. de meest voor komende manier van het afnemen van internet, telefonie en televisie is door gebruik te maken van de kabelaansluiting. Het signaal dat op deze aansluiting binnenkomt, is tegenwoordig vaak digitaal en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Naast het kijken naar televisie en luisteren naar de radio is het ook mogelijk om interactieve televisie te gebruiken, te internetten en te bellen met een vaste lijn. Voor het aansluiten van deze apparaten om gebruik te kunnen maken van de kabel kun je een coax kabel met ferrietkernen Goobay aanschaffen. Deze kabel is 2,5 meter lang en beschikt over de juiste samenstelling om het signaal en de kwaliteit hiervan te behouden onder normale omstandigheden in de thuissituatie of op de werkplek.

Specificaties

Met een kern van koper, een dubbelvoudige afscherming, een mantel van PVC en twee ferrietkernen heb je met de Goobay coax kabel zwart 2.5 meter met ferrietkern een kabel van goede kwaliteit in handen. Hiermee is het mogelijk om apparaten aan te sluiten die gebruikmaken van het kabelsignaal. Voor het aansluiten hiervan kun je gebruikmaken van de IEC stekkers die aan de uiteinden gemonteerd zitten. De vrouwelijke en de mannelijke IEC aansluiting zijn geschikt voor het gebruik in de standaard kabelaansluitingen die in woningen te vinden zijn. Niet alleen voor het eerdergenoemde digitale signaal maar ook voor een analoog signaal kun je uitstekend de coax kabel met ferrietkernen Goobay gebruiken. Wil je een kabelmodem aansluiten of een interactieve decoder voor het kijken van televisie? Dan heb je een retoursignaal nodig. Ook hiervoor is deze coax kabel uitermate geschikt.

Ferrietkernen

Net als andere signalen wordt er voor het gebruik van de kabel ook gebruikgemaakt van een bepaalde frequentie. Omdat dit signaal over een kabel komt betekent dit niet dat er een storing kan ontstaan. Signalen van buitenaf kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van het kabelsignaal. Het 4G netwerk voor mobiele apparaten maakt bijvoorbeeld gebruik van dezelfde frequentie als die gebruikt wordt voor het binnenkomende signaal op de kabel. Om ervoor te zorgen dat dit signaal geen invloed kan hebben op het kabelsignaal zitten er twee ferrietkernen op de coax kabel gemonteerd. Hiermee worden externe signalen geweerd zodat de kwaliteit en de sterkte van het kabelsignaal behouden kunnen worden. Niet alleen deze ferrietkernen maar ook de dubbelvoudige afscherming die gebruikt wordt voor de Goobay coax kabel zwart 2.5 meter met ferrietkern zorgen voor de beste kwaliteit.

Toebehoren

Het aansluiten van de 2,5 meter lange coax kabel van Goobay gaat zeer eenvoudig met de IEC stekkers die aan de kabel gemonteerd zijn. Om voor optimaal gebruik te kunnen zorgen kun je gebruikmaken van verschillende producten. Het signaal dat binnenkomt wordt vaak voor meerdere doeleinden gebruikt en om meerdere apparaten aan te kunnen sluiten heb je ook meerdere aansluitingen nodig. De hoofdaansluiting kun je dan eenvoudig opsplitsen door gebruik te maken van een coax splitter. Hiermee wordt het binnenkomende signaal vaak opgedeeld naar meerdere uitgangen. Zo kun je een televisie, een kabelmodem en een radio aansluiten op dezelfde aansluiting. Is het signaal niet krachtig genoeg en wil je ook meerdere apparaten aansluiten? Kies dan voor het gebruik van een coax antenne versterker. Hiermee wordt het binnenkomende signaal verdeeld naar verschillende uitgangen en wordt het signaal voldoende versterkt voor de verschillende toepassingen.

   
Meer over Goobay - 2.5 meter - Coax kabel (ProductID: 2571201842.4903)
 Lengte
2.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links