Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Goobay - 1 meter - Coax kabel

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Goobay coax kabel wit 1 meter viervoudige afscherming

Het aansluiten van een televisie, een kabelmodem of een satellietontvanger wordt vaak gedaan met behulp van een coax kabel. Deze kabel wordt aangesloten op de hoofdaansluiting van de kabel. Het signaal dat dan wordt doorgegeven is vaak digitaal en kan gebruikt worden voor internet, telefonie, interactieve of digitale televisie en radio. Voor het aansluiten van deze apparaten is de Goobay coax kabel wit 1 meter viervoudige afscherming zeer geschikt. Deze coax kabel van Goobay is, zoals gezegd, voorzien van een viervoudige afscherming waardoor de straling van buitenaf goed kan worden tegengehouden. Dit draagt bij aan het behoudt van signaalkwaliteit van de kabel. Wat daar ook aan bijdraagt zijn de ferrietkernen die aan de kabel bevestigd zitten. Hierdoor worden signalen van buitenaf extra goed geweerd.

Specificaties

De Goobay coax kabel wit 1 meter viervoudige afscherming is voorzien van een male IEC aansluiting aan de ene kant van de kabel en een female IEC aan de andere kant. Om te zorgen voor extra demping en het weren van storing door elektrische signalen van buitenaf is de coax kabel van Goobay voorzien van twee ferrietkernen. Ferrietkernen zorgen ervoor dat signalen van buitenaf extra geweerd worden waardoor de kwaliteit van het kabelsignaal gewaarborgd blijft. Wat hier ook aan bijdraagt is de opbouw van de kabel coax kabel. Goobay is namelijk opgebouwd met een viervoudige afscherming. De kern van de coax kabel van Goobay is van koper en de kabel is geschikt voor zowel analoge als digitale signalen. Ook kun je de coax kabel met ferrietkernen Goobay gebruiken voor een retoursignaal. De mantel van de coax kabel van Goobay is gemaakt van PVC en beschermd de kern voor invloeden van buitenaf.

Demping en retoursignaal

Het signaal dat over de kabel binnenkomt, kan worden beïnvloed door elektrische signalen van buitenaf. Een goed voorbeeld van een signaal dat storing kan geven op het kabel signaal is het mobiele 4G netwerk. Omdat dit netwerk en de kabel gebruikmaken van dezelfde frequentie kan er storing optreden. De coax kabel van Goobay is voorzien van ferrietkernen en een viervoudige bescherming. Dit zorgt voor een lage demping waardoor signalen van buitenaf worden geminimaliseerd. Door de lage demping is de kwaliteit van het signaal ook van goede kwaliteit. Voor het gebruik van een kabelmodem voor internet en telefonie, maar ook voor het kijken van televisie met een digitale of interactieve ontvanger is een retoursignaal nodig. Hiermee wordt het signaal verstuurd zodat bijvoorbeeld bij televisie live kunt pauzeren, uitzending gemist kunt kijken of films on demand kunt huren. Dit is het retoursignaal en de coax kabel van Goobay is hier ook voor geschikt. Uiteraard moet jouw televisieontvanger ook over interactieve televisie beschikken.

Versterkers en splitters

Als je in huis gebruikmaakt van meerdere apparaten die je wilt aansluiten op de kabel, dan gaat dat niet zomaar lukken op de enkele aansluiting die zich op de hoofdaansluiting bevindt. Om meerdere apparaten aan te sluiten, heb je een splitter nodig, zodat meerdere coax kabels via dit tussenstuk kunnen worden verbonden met de hoofdaansluiting. Met een splitter kan het inkomende signaal worden gesplitst naar meerdere signalen. Hiermee kun je een modem aansluiten zodat je kunt internetten en bellen, maar is het ook mogelijk om interactieve televisie aan te sluiten of meerdere televisies. Met een splitter wordt het signaal alleen opgesplitst naar 2 of 3 uitgangen. Wil je meerdere apparaten aansluiten en wil je het signaal ook krachtig doorgeven over een grotere afstand. Maak dan gebruik van een coax antenne versterker. Hiermee kun je het signaal zonder verlies van kwaliteit over een grotere afstand doorgeven naar meerdere uitgangen. Bedenk wel dat een versterker alleen een oplossing is voor een zwak signaal. Een versterker kan geen storingen verhelpen.

   
Meer over Goobay - 1 meter - Coax kabel (ProductID: 8277352466.4903)
 Lengte
1 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Viervoudig
 Merk
Goobay
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
80 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links