Prijs Meest verkocht   Filteren
 
   

Valueline - 1.5 meter - Coax kabel

€ 5,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 8277347563.4903
Voorraad: 1153
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€5,95Aantal 2-9€5,80Aantal 10 en meer€5,59
Payment methods

Valueline coax kabel wit 1.5 meter viervoudige afscherming

Om van internet of kabeltelevisie in een woning te genieten, moet je iedere maand behoorlijk wat geld betalen aan de provider die het signaal kan verzorgen. Als je zelf verantwoordelijk bent voor het aansluiten van de televisie kan je daarom maar beter eenmalig een paar euro meer betalen om ervoor te zorgen dat het signaal storingsvrij wordt overgebracht. De Valueline coax kabel wit 1.5 meter viervoudige afscherming is bijvoorbeeld een goede koop waar je lang profijt van zult hebben. Deze coax kabel is van een vertrouwd merk en is bovendien voorzien van verschillende maatregelen om het optreden van storingen te voorkomen. De kabel heeft onder andere een viervoudige afscherming en ferrietkernen die voor de hoge kwaliteit IEC aansluitingen zijn geplaatst.

Viervoudige afscherming tot 120 dB

De meest speciale eigenschap van de Valueline coax kabel wit van 1.5 meter is de viervoudige afscherming. Dit betekent dat er vier lagen isolatiemateriaal om de buitenste mantel heen zitten. De bedoeling van deze extra afscherming is voorkomen dat externe factoren de kwaliteit van het signaal kunnen beïnvloeden. Dit is een reële zorg want we gebruiken tegenwoordig steeds meer elektrische apparaten in huis die, net zoals het signaal van een coax kabel, gebruikmaken van hoge frequenties. Als het signaal van bijvoorbeeld een 4G mobiel internet netwerk door weet te dringen tot de geleidende aders van een coax kabel dan zal dit gegarandeerd voor storingen zorgen. Deze coax kabel biedt bescherming tegen de verschillende stoorzenders met de viervoudige afscherming waardoor signalen tot 120 dB geblokkeerd worden en twee ferrietkernen op de uiteindes.

Lengte en impedantie van kabel

De coax kabel met ferrietkernen Valueline is, door de viervoudige afscherming en ferrietkernen, niet alleen een goede keuze voor mensen die zich zorgen maken over storingen. Ook de beperkte lengte van de kabel is een belangrijke eigenschap die je de zekerheid geeft van een sterk signaal op het apparaat waar de IEC male stekker ingeplugd wordt. 1.5 meter is ruim binnen de maximale lengte van 10 meter die voor dit type coax kabels geadviseerd wordt. Hoe korter de lengte, hoe minder je jezelf zorgen hoeft te maken over storingen. Doordat het signaal vanaf het Abonnee Overname Punt (AOP) slechts een korte afstand hoeft af te leggen zal het minimaal in sterkte afnemen. De impedantie van 75 Ohm geeft aan in welke mate de signaalsterkte afneemt na 100 meter. De afname bij 1.5 meter is minimaal en bewerjstelligt het sterkst mogelijke signaal.

Geschikt voor digitale televisie

Om geschikt te zijn voor digitale televisie moet een coax kabel aan een aantal voorwaarden voldoen. Een hele belangrijke voorwaarde is de mogelijkheid om een signaal ook retour te sturen via de kabel. De Valueline coax kabel wit 1.5 meter viervoudige afscherming voldoet aan deze voorwaarde en is daarom, in combinatie met de eigenschappen die we eerder hebben besproken, uitermate geschikt voor het aansluiten van een digitale televisie. De retourgeschiktheid is noodzakelijk omdat een digitaal televisiesignaal je de mogelijkheid geeft om bijvoorbeeld een programma te pauzeren of op een later tijdstip terug te kijken. Een digitaal signaal betekent meestal ook de allerbeste beeldkwaliteit. Kijk je televisie in HD kwaliteit, dan zullen de kleinste storingen nog beter opvallen. De eigenschappen om storingen te voorkomen maken deze kabel daarom de beste aankoop voor het aansluiten van met name digitale televisies, die immers steeds hogere eisen aan kabels stellen.

   
Meer over Valueline - 1.5 meter - Coax kabel (ProductID: 8277347563.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Viervoudig
 Merk
Valueline
 Kleur
Wit
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
120 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links