HQ - 1.5 meter - Coax kabel

€ 16,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 28
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€16,99Aantal 2-9€16,57Aantal 10 en meer€15,97

HQ professionele vergulde coax kabel 1.5 meter

Korte uitvoering, voorzien van ferrietkernen en vergulde connectoren. Deze soort stekkers zorgt voor een duurzamer contact en dus betrouwbaarder datatransport. Daarbij heeft de stekker door de opgedampte goudlaag geen last van eventuele oxidatie. Deze vergulde coax kabel 1.5 meter HQ is dermate kort dat deze geen last heeft van het kwaliteitsverlies waar te lange geleiders wel last van hebben. Hij beschikt ook over ferrietkernen, die net voor de beide uiteindes zitten en er niet alleen uitzien als kokers maar dat ook zijn. Ferrietkernen zorgen er voor dat je minder last van hoogfrequente storingen hebt zoals van 4G smartphones of Wifi modems. De eveneens aanwezige dubbele afscherming heeft dezelfde functie.

Specificaties

Dit artikel heeft gelukkig een dubbelvoudige bescherming tegen instraling van buitenaf. Dit wil zeggen dat er in de constructie twee voorzieningen zijn aangebracht die moeten voorkomen dat hoogfrequente straling teveel invloed heeft op het signaal door de koperen geleider. In dit geval is een afschermingswaarde van 90 dB gespecificeerd. Het product is daarom niet geschikt voor omgevingen met zeer veel stralingsinvloeden. Hiervoor dient een product met een waarde van 110 dB of meer gekozen te worden. Aan beide uiteindes zit een IEC-stekker, waarvan er een mannelijk is en een vrouwelijk. Deze laatste stop je altijd in het contact waar het signaal vandaan komt. De mannelijke connector stop je in het apparaat die je van een signaal wilt voorzien, of dit nu een televisie, decoder of een modem is. De impedantie is 75 Ohm.

Digitale televisie

Deze HQ professionele vergulde coax kabel 1.5 meter is geschikt voor digitale tv omdat deze ook in staat is om data terug te sturen. Dit is belangrijk omdat je anders niet de controle hebt die je bij digitale tv verwacht, zoals het pauzeren en terugspoelen van programma’s. De combinatie van ferrietkernen met de degelijke afscherming zorgen ervoor dat je in staat bent om hoge kwaliteit televisie te kijken. Het artikel is ook geschikt voor analoge signalen, waarbij je prima kunt wisselen tussen analoog en digitaal. Het is wel slim om de coax kabel uit de buurt te houden van apparaten welke stralen uitzenden die de datastroom kunnen verstoren. Is dit onvermijdbaar kies dan een product met een viervoudige, en dus nog betere, afscherming.

Specificaties
Meer over HQ - 1.5 meter - Coax kabel (Productcode: 2544235342.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
HQ
 Kleur
Zwart
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
90 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel