Home theater - 1.5 meter - Coax kabel

€ 6,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 77
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€6,99Aantal 2-9€6,82Aantal 10 en meer€6,57
Payment methods

Home Theater professionele coax kabel 1.5 meter

Als je een mooie installatie hebt gekocht voor een bioscoopgevoel, is het zaak om de bekabeling zo goed en simplistisch mogelijk aan te leggen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld deze Home Theater professionele coax kabel 1.5 meter gebruiken. Met deze kabel kun je zowel beeld en geluid transporteren, al wordt hij vooral gebruikt voor geluid. Beeld kun je namelijk beter versturen via een HDMI-kabel. Met een lengte van 1.5 meter heb je aardig wat bewegingsvrijheid bij de aanleg van je systeem. Het is een van de beste coaxkabels die je kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan eigenschappen als een vergulde aansluiting, dubbele bescherming en pvc als materiaal van de buitenmantel. Hierdoor zal het eindresultaat erg goed zijn bij het gebruik van deze kabel.

Aansluitingen

Deze coaxkabel heeft een IEC female- en een male-aansluiting. Als jouw systeem een kabel met bijvoorbeeld twee female- of twee male-aansluitingen nodig heeft, moet je dus een verloopstukje gebruiken. Beide kanten van de kabel maken gebruik van vergulde aansluitingen, wat de kans op ruis verkleint en oxidatie tegengaat. Een ander voordeel van deze professionele coax kabel Home Theater is dat ferrietkernen worden gebruikt om de kabel. Dit maakt de kabel iets duurder, maar je krijgt er wel extra kwaliteit voor terug. Vaak hebben kabels voor een home theater zo’n soort kern, omdat hierdoor de kwaliteit altijd hoger uitvalt, aangezien signaalverlies hiermee wordt gereduceerd. Beide kanten van de kabel beschikken over een rechte aansluiting.

Eigenschappen

Een ander groot voordeel van de Home Theater professionele coax kabel 1.5 meter is dat deze in staat is om zowel digitaal als analoog signaal te verzenden. Een groot deel van de geluidsinstallaties die vandaag de dag worden gemaakt versturen enkel digitaal geluid, maar als je een wat verouderde installatie gebruikt kan het zijn dat deze gebruikmaakt van het analoge signaal. De kabel heeft een dubbele afscherming tot 75 dB, waardoor externe factoren geen storingen kunnen veroorzaken en het signaal zelf goed getransporteerd kan worden.

home theater set

Een home theater set bestaat vaak uit een receiver en een aantal boxen. Deze versterker sluit je aan op een beeldbron, zoals bijvoorbeeld een DVD- of Blu-ray-speler. Deze professionele coax kabel Home Theater zorgt ervoor dat er geen signaalverlies optreedt bij deze connectie. Hierdoor heb je geluid dat perfect synchroon loopt met het beeld. Het is natuurlijk zonde als het geluid niet de gewenste kwaliteit biedt. Kwaliteit is voor deze kabel geen issue. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en de kabel zelf krijg je door deze combinatie het beste geluid in huis. Het enige dat jij nog hoeft te doen is genieten.

Specificaties
Meer over Home theater - 1.5 meter - Coax kabel (Productcode: 8866501849.4903)
 Lengte
1.5 meter
 Soort
Coax kabel
 Stekker type
Recht
 Afscherming
Dubbelvoudig
 Eigenschappen
Ferrietkernen, Verguld
 Merk
Home theater
 Kleur
Grijs
 Aansluiting 1
IEC Male
 Aansluiting 2
IEC Female
 Mantel type
PVC
 Ader type
Koper
 Afschermdemping
75 dB
 Signaal
Analoog En Digitaal
 Impedantie
75 Ohm
 Serie
Professioneel
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links