Hirschmann coax kabel

Hirschmann is misschien wel de meest gerenommeerde leverancier op het gebied van alles wat met coax van doen heeft. Haar kabels staan vooral bekend om hun goede kwaliteit. Debet hieraan is de indrukwekkende jarenlange ervaring van deze firma. Omdat de kwaliteit ervan van grote invloed is op de die van de ontvangst en op de hoeveelheid storingen, is het vaak zinvol om toch een wat duurdere coax aan te schaffen. Zeker als je nu nog steeds gebruikmaakt van een goedkoper merk, zul je met deze wel het kwaliteitsverschil merken.

Hirschmann coax kabels kopen in verschillende lengtes

Je hebt ze in allerlei lengtes. De meeste mensen gaan voor een uitvoering van 15 meter of een van 10 meter in combinatie met een versterker. Je kunt bij ons ook grote rollen bestellen, tot wel 500 meter! Natuurlijk hebben we ook kortere exemplaren, tot een lengte van 1 meter. Die worden vrijwel altijd geleverd met een reeds gemonteerde connector. De langere exemplaren moeten op maat geknipt worden waardoor het weinig zin heeft om hier pluggen op te monteren. Daarom is het handig stekkers te bestellen wanneer je er een koopt die niet afgemonteerd is op de uiteinden.

De beste accessoires

De fabrikant heeft ook splitters die een signaal opdelen of de connector omzetten in een ander type. Let er wel op dat bij het gebruik van een splitter het signaal wordt opgedeeld, iets dat kwaliteitsverlies oplevert. Je kunt ook splitters kopen die retourgeschikt zijn zodat er een signaal terug richting splitter verzonden kan worden. Die heb je nodig wanneer je kabelinternet of interactieve televisie hebt. We hebben ook signaalversterkers die ervoor zorgen dat het signaal sterker wordt met aanzienlijk minder ruis. Er zijn speciale striptangen die het strippen heel makkelijk maken wanneer je besluit zelf aan de slag te gaan. Om pluggen te monteren is een goede krimptang ook van belang. Let wel op welke type stekker je met de tang kunt monteren, sommige krimptangen kunnen alleen f-aansluitingen vastmaken. Voor een nette afwerking kun je het beste gebruikmaken van een wandcontactdoos. Er zijn niet alleen f-types die je vast moet draaien, er zijn ook IEC-stekkers (de bekende antennestekkers) die je alleen op de andere plug hoeft te duwen. F-connectoren worden vooral gebruikt bij kabelmodems en satellietontvangers.

Vragen en advies

Heb je vragen over een Hirschmann coax kabel, heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier.


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer goed "Bedankt voor de snelle levering. " 9,0
Uitstekend "Nooit geweten dat er zoveel verschil is tussen de kabels. Gelukkig wel snel de juiste gevonden." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links